E-Levator
lll
Kurser
lllllll

Stresshåndtering

Der bliver talt meget om stress. Stress er en af vor tids mest almindelige lidelser. Det er blevet en folkesygdom. Det er nærmest blevet normalt at være lidt "små stresset".

Stress er gået hen og blevet et begreb der for mange betyder sygdom, uarbejdsdygtighed, tabt livskvalitet. Og i yderste konsekvens kan det godt blive tilfældet. Men det behøver det absolut ikke at blive. 

Stress som vi oftest hører den omtalt, er ikke sygdommen, det er symptomet! Symptomet på en tilstand hvor du ikke er fuldt bevidst om dig selv og dine behov. Når du gennem længere tid har været meget ubevidst om dig selv og dine behov, fremkalder det en reaktion i din krop og i dit sind. Det er den reaktion vi hører omtalt som 'stress'. En reaktion du bliver medicineret for i sundhedsvæsnet.

Men stress er noget helt naturligt. Noget der er helt grundlæggende for den måde vi mennesker fungerer på. Så alle vore forsøg på at undgå og behandle stress er grundlæggende set kun symptombehandling og ikke grundlæggende virkningsfuldt. En meget mere effektfuld strategi er at acceptere stress som den naturlige (og nødvendige) del af livet det er, og opdage den mekanisme der styrer den. Det vil bane vejen for et liv der er mindre negativt påvirket af stress. Et liv med mere glæde, større handlekraft og mere personligt overskud. 

På kurset lærer du om hvordan og hvorfor du er blevet udstyret med en stressmekanisme. Og om hvordan du kan bruge stressen som en løftestang for at skabe mere balance og glæde i dit liv.

Du vil opdage at der er 9 forskellige motiver bag stress, og 9 forskellige måder at udleve stress på. Og at én af disse 9 er sand for dig.

Når du forstår stressmekanismen, og opdager din helt unikke prægning, kan du lære bedre at håndtere din stress, og derigennem også mindske stressens ubehagelige sider. Og dermed fungere bedre, også i pressede situationer.

Varighed: 3 timer.
Forudsætning: ingen.

Tilmelding

Aktuelle datoer for vore temakurser, finder du i vores kalender
Hvis du er interesseret i et kursus i din virksomhed, bedes du venligst kontakte os eller sende en forespørgsel.

ingen aktuelle nyheder

Find vore aktuelle arrangementer.
Konsulentydelser til virksomheder.
Modtag vort nyhedsbrev.
Læg en besked, så kontakter vi dig.
Besøg os på bloggen.
Hent vores inspirerende brochure.
Vore salgs- og leveringsbetingelser.