E-Levator
lll
Kurser
lllllll

Selvværd eller Selvtillid

I vores moderne tid er det reglen, at din værdi er knyttet til ydre ting som social status, job, hus og bil. Hermed skaber vi os en tilværelse med kun begrænset glæde. Dine sande værdier ligger et helt andet sted. Vi inviterer dig derhen.

Kend din sande værdi

Hvad er forskellen på selvtillid og selvværd? Og hvad betyder den for dig?

Er du ét af de mennesker der bugner af selvtillid og bruger meget energi på at overbevise verden (og dig selv) om dit værd. Men du har måske samtidig lidt svært ved at elske dig selv, sådan, hånden på hjertet, -  helt inderligt.

Eller er du ét af de mennesker der bare hviler i dig selv, og mener at verdens syn på dig må være verdens sag. Det kan ikke vedkomme dig. Og du kender dit værd og ved at du er værd at elske.

Det er hele forskellen på selvtillid og selvværd. Om du er står i verden som en "hul" skal der konsant kræver bekræftelse, eller som en rodfæstet kerne af værdi der er uafhængig af andres bekræftelse.  
Og den er et af de mest værdige emner du kan beskæftige dig med som menneske.

Det er af alt afgørende betydning for din evne til at leve et kraftfuldt og lykkeligt liv, at du finder din livsenergi og dit værd i dit indre, og ikke i ydre ting som økonomi, social status, job, hus og bil, osv...

Du vil bl.a. opdage, at der er 9 motiver til at mennesker omgiver sig med denne skal af selvtillid, og "glemmer" deres sande værdi. Og ét af motiverne vil være sandt for dig.
På dette kursus inspirere vi dig til at opdage hvad der er din facade og hvad der er din "ægte" vare. Begge dele er du givet vis ganske ubevidst om. Du vil blive udfordret på dine værdier og overbevisninger, og hvis du tillader det, flyttet i din opfattelse af dig selv og din verden.

Varighed: 2 dage.
Forudsætninger: Ingen.

Tilmelding

Aktuelle datoer for vore temakurser, finder du i vores kalender
Hvis du er interesseret i et kursus i din virksomhed, bedes du venligst kontakte os eller sende en forespørgsel.

ingen aktuelle nyheder

Find vore aktuelle arrangementer.
Konsulentydelser til virksomheder.
Modtag vort nyhedsbrev.
Læg en besked, så kontakter vi dig.
Besøg os på bloggen.
Hent vores inspirerende brochure.
Vore salgs- og leveringsbetingelser.