E-Levator
lll
Kurser
lllllll

Personligt overskud

Der kan være mange udfordringer forbundet med at være i godt humør og have overskud i hverdagen, specielt når du oplever modvind i livet.
Men der findes et sted, hvor du er fri og altid har valget mellem at være ked og glad. Følg med så skal vi nok vise dig vejen.

Mere overskud i hverdagen

Har du masser af energi, er dit humør er højt og fuglene synger hele tiden. Der er intet der kan ryste dig i din grundvold.

Eller er du ofte lidt træt og mismodig, du synes livet er lidt besværligt og sommetider helt tilovers. Du er ret nem at bringe ud af fatning.

Vi har sikkert alle prøvet lidt af begge "tilstande". Hvis du nu kunne vælge, hvilken tilstand ville du så vælge som din permanente tilstand?
Hvis du vælger den første tilstand, så vil dette kursus kunne bringe dig et godt stykke af vejen mod et liv med mere personligt overskud.

Vi inspirerer dig til at opdage, at der findes et sted inde i dig selv, hvor valget er frit og du kan vælge at lade fuglene synge hele dagen samtidig med at du fløjter det bedste du har læst, hvis det er det du har lyst til. Og det uafhængigt af om det er gråvejr, du lige er blevet fyret eller om din ægtefælle lige har slået op.

Du vil måske påstå at det er umuligt, at det der er sket jo er uretfærdigt, forkasteligt, forkert eller uansvarligt! - og udfra et "normalt" menneskesyn giver din protest naturligvis mening. Det "normale" menneskesyn er nemlig skabt af menneskesindet, der med hård hånd styrer vore forventninger, overbevisninger, vore værdier og i sidste ende vores adfærd.

Sindet er ikke "ondt", det forsøger blot at beskytte os mod hvad det anser for at være en ond og truende verden. En beskyttelsesmekanisme der etableres i vores barndom og som i vid udstrækning er helt overflødig for et voksent menneske.

Du vil bl.a. opdage, at der er 9 forskellige motiver til ikke at være glad og lykkelig. Og ét af motiverne vil være sandt for dig.
Men der findes et sted bag sindet hvor du er fri af sindets kontrol og har overskud og muligheden for at vælge - og det er der vi vil invitere dig hen for en kort stund.
Men pas på; når du først har set stedet, vil du sikkert få lyst til at opsøge det igen.

Varighed: 2 dage.
Forudsætninger: Ingen. 

Tilmelding

Aktuelle datoer for vore temakurser, finder du i vores kalender
Hvis du er interesseret i et kursus i din virksomhed, bedes du venligst kontakte os eller sende en forespørgsel.

ingen aktuelle nyheder

Find vore aktuelle arrangementer.
Konsulentydelser til virksomheder.
Modtag vort nyhedsbrev.
Læg en besked, så kontakter vi dig.
Besøg os på bloggen.
Hent vores inspirerende brochure.
Vore salgs- og leveringsbetingelser.