E-Levator
lll
Kurser
lllllll

Konflikthåndtering

Konflikter opstår alle steder hvor mennesker mødes. Lær om din specielle måde at skabe konflikter på. Og din specielle måde at blive del af en konflikt på.
Bliv bedre til at undgå at skabe konflikter og bedre til at løse dem der viser sig uundgåelige.

Skab sunde konflikter

I alle sammenhænge hvor mennesker mødes opstår der konflikter! Sådan har det altid været, men vil det blive ved at være sådan. Det giver vi et bud på her!

Har du et ønske om at blive bedre til at undgå at skabe konflikter med de mennesker du omgås, og blive bedre til at løse konflikter der er opstået? - Så er dette kursus lige noget for dig.

Hvad er det i dig der får dig til at skabe konflikter eller opleve en situation som en konflikt? Hvordan kan du undgå konflikter? Hvordan kan du løse konflikter.

Konflikter opstår når et menneskes verdensbillede udfordres af et andet menneskes. I praksis vil det sige ALTID! - i en eller anden (måske mild) grad.
Det lyder til at være et vilkår for relationer mellem mennesker. Men behøver det  være sådan?

Hvis vi kikker på motiverne bag en konflikt, viser der sig et interesssant billede: Der er et system i den måde vi skaber og håndterer konflikter på!
En nøgle der på mirakuløs vis kan forebygge og løse konfliktsituationer.

Nøglen hedder Enneagrammet, og din udfordringen hedder at opdage motiverne bag din egen specielle måde at skabe konflikter med andre på, og lære om de andres måde at skabe konflikter med dig på.

Du vil bl.a. opdage 9 forskellige måder at blive uvenner med andre på, 9 måder at undgå det på og 9 måder at løse konflikter på.
På kurset vil du opdage din egen prægning. Du vil lære om de andre 8 måder. Og du vil få værktøjer til bedre at undgå konflikter i fremtiden, og løse konflikter der alligevel måtte opstå.

Varighed: 2 dage
Forkundskaber: Ingen. 

Tilmelding

Aktuelle datoer for vore temakurser, finder du i vores kalender
Hvis du er interesseret i et kursus i din virksomhed, bedes du venligst kontakte os eller sende en forespørgsel.

ingen aktuelle nyheder

Find vore aktuelle arrangementer.
Konsulentydelser til virksomheder.
Modtag vort nyhedsbrev.
Læg en besked, så kontakter vi dig.
Besøg os på bloggen.
Hent vores inspirerende brochure.
Vore salgs- og leveringsbetingelser.