E-Levator
lll
Kurser
lllllll

Enneagram I

Enneagrammet er en psykologisk adfærdsmodel der beskriver 9 grundlæggende typer - og 720 undertyper.

Din type er en unik orientering der betinger din strategi for at navigere i tilværelsen. 

Når du oplever, at du har behov for at gøre et eller andet, eller der er noget du er nød til at gøre, så er det din personlige strategi der er på spil. Også når du identificerer dig selv med din ydre verden, så som: "jeg direktør", "jeg er tynd" eller "jeg er ulykkelig", så er det din personlige strategi der er på spil. Vi kan kalde det din personlighed eller din programmering. Det der helt grundlæggende betinger din personlighed, er frygt.

På dette kursus lærer du den grundlæggende Enneagramteori at kende. Du lærer om Enneagrammets historie og anvendelighed som udviklingsværktøj. Du lærer de 9 typer at kende, deres motiver og grundlæggende frygt, såvel som typernes adfærd på højt, normalt og lavt funktionsniveau. Du vil også få en forståelse for hvorfor og hvordan mennesker udvikler en personlighed, og hvad det er for en mekanisme.

Kurset vil give dig en dybere forståelse for dine egne og andres motiver der betinger vores adfærd. Det er en forståelse du kan anvende til at blive mere opmærksom på din egen og andres adfærd, og i højere grad selv vælge adfærd istedet for blot at afspille din programmering. Det er måske interessant her at bemærke, at din grundlæggende adfærd blev skabt inden du fyldte 7 år. Så en væsentlig del af din adfærd er betinget af en 7-årigs måde at se verden på. Det er ikke nødvendigvis altid optimalt.

Varighed: 3 dage.

Forudsætninger: Ingen. 

Tilmelding

Aktuelle datoer for vore temakurser, finder du i vores kalender
Hvis du er interesseret i et kursus i din virksomhed, bedes du venligst kontakte os eller sende en forespørgsel.

ingen aktuelle nyheder

Find vore aktuelle arrangementer.
Konsulentydelser til virksomheder.
Modtag vort nyhedsbrev.
Læg en besked, så kontakter vi dig.
Besøg os på bloggen.
Hent vores inspirerende brochure.
Vore salgs- og leveringsbetingelser.