E-Levator
lll
Kurser
lllllll

Stresshåndtering

Ordet 'stress' er gået hen og blevet et begreb der for mange betyder sygdom, uarbejdsdygtighed, tabt livskvalitet. Og i yderste konsekvens er det naturligvis også det der sker.

Men stress er ikke sygdommen, stress er symptomet! Symptomet på en tilstand hvor du ikke er fuldt bevidst om dig selv og dine behov. Når du gennem længere tid har været meget ubevidst om dig selv og dine behov, fremkalder det en sygdomsreaktion i dig. Den vi kalder for 'stress'.

Men stress er noget helt naturligt. Noget der er helt grundlæggende for den måde vi mennesker fungerer på. Så vore forsøg på at undgå stress er grundlæggende set kun symptombehandling. En bedre strategi er at acceptere stressen som en naturlig del af livet, og opdage den mekanisme der styrer vores stress. Det vil bane vejen for et liv med mere glæde, større handlekraft og mere personligt overskud. 

Vi inviterer dig til at opdage mekanismerne bag stress. Og viser dig hvordan du kan håndtere stress og endog udnytte den til din fordel.

Du vil opdage at der er 9 forskellige motiver der bringer mennesker i en "stresssituation", og 9 forskellige måder de udleve stress på. Og at én af disse 9 vil være sand for dig.

Når du forstår stressmekanismen, og opdager din helt unikke prægning, kan du lære at håndtere din stress bedre, og mindske den ubehagelige side af stressen.

Varighed: 3 timer.

Tilmelding

Aktuelle datoer for vore foredrag finder du i vores kalender
Hvis du er interesseret i et foredrag i din virksomhed, bedes du venligst kontakte os eller sende en forespørgsel.

ingen aktuelle nyheder

Find vore aktuelle arrangementer.
Konsulentydelser til virksomheder.
Modtag vort nyhedsbrev.
Læg en besked, så kontakter vi dig.
Besøg os på bloggen.
Hent vores inspirerende brochure.
Vore salgs- og leveringsbetingelser.