E-Levator
llll
Arbejdsform
llllll

Personlig coaching

Vi betragter personlig coaching som et væsentligt element i et udviklingsforløb, og som en effektiv måde hurtigt og effektivt at nå et konkret mål.

Personlig coaching kan anvendes som en enkeltstående aktivitet, hvor fokus rettes mod en konkret udfordring eller et ønske. Effekten af personlig coaching øges væsentligt hvis den suppleres med et egentligt udviklingsforløb.

Den coachingform vi anvender er en meget fokuseret og koncentreret måde at inspirere til vækst på. Det betyder også, at der hurtigere kommer kontante resultater, resultater der rykker dig mere markant end et kursusforløb vil kunne gøre. Men i det lange løb er det hensigtsmæssigt at supplere coachingen, idet holdbarheden er for ringe når coaching står alene.
Personlig coaching kan ofte være det der giver dig det mentale "skub" der skal til for at du kan komme videre i dit privatliv eller i dit arbejdsliv.

Vi anvender coaching på to områder: Problem Coaching hvor vi fokuserer på et konkret og aktut udfordring du møder op med, og Essentiel Coaching hvor vi fokuserer på de dybere liggende motiver bag din udfordring.

Personlig coaching er for såvel privatpersoner som erhvervspersoner. Kontakt os gerne helt uforpligtende for at få
meget mere at vide om hvad du kan få ud af at have en personlig coach.

ingen aktuelle nyheder

Find vore aktuelle arrangementer.
Konsulentydelser til virksomheder.
Modtag vort nyhedsbrev.
Læg en besked, så kontakter vi dig.
Besøg os på bloggen.
Hent vores inspirerende brochure.
Vore salgs- og leveringsbetingelser.