E-Levator
llll
Arbejdsform
llllll
Foredrag som inspiration til livet og jobbet

Inspirerende foredrag

Et foredrag er en koncentreret og kortfattet måde at blive inspireret til vækst og forandring på. Og samtidig få en ordentlig én på opleveren!

Formålet er at inspirere og motivere publikum til at opdage nye måder at se sig selv, sin situation og verden på.

Vore foredrag kan ofte være en god måde at starte et længerevarende udviklingsforløb i virksomheden på, eller en god måde at få kick-startet den personlige udviklingsrejse på.
  
Foredragsemnerne er konkrete livstemaer eller virksomhedstemaer, afhængig af sammenhængen, f.eks.: lykke, bekymring, stress, samarbejde, ledelse, trivsel, kommunikation, konflikthåndtering, relationer, for blot at nævne nogle.

Vi præsenterer emnet i et livslederperspektiv, hvor vi på en forfriskende måde "vender det hele lidt (læs meget) på hovedet".
 
Tonen er let og uformel. Selvironi, humor og involvering er vigtige virkemidler. Et foredrag er normalt af 3 timers varighed.

Præsentationsformen er forelæsning, hvor publikum inviteres til at deltage aktivt i forløbet. Ofte vil der være indlagt praktiske aktiviteter undervejs.

Udbyttet er ikke betinget af evt. forkundskaber du har. Blot du møder op med et åbent sind, får du en rigtig spændende og inspirerende oplevelse. En oplevelse der sikkert giver dig en spirende fornemmelse af hvordan du også kunne vælge at se på dig selv og verden!!

Vi afholder foredrag både som åbne og som virksomhedsforedrag.
Hvis du er interesseret i at høre om mulighederne ved at få os til at afholde et foredrag i din virksomhed, så kontakt os gerne helt uforpligtende på kontoret, eller sende os en forespørgsel.

De åbne foredrag finder du i vores kalender, hvor du også kan tilmelde dig. 

ingen aktuelle nyheder

Find vore aktuelle arrangementer.
Konsulentydelser til virksomheder.
Modtag vort nyhedsbrev.
Læg en besked, så kontakter vi dig.
Besøg os på bloggen.
Hent vores inspirerende brochure.
Vore salgs- og leveringsbetingelser.