E-Levator
llll
Arbejdsform
llllll
Der er ét liv før Enneagrammet og et andet liv efter.

Enneagram uddannelsen

Enneagrammet er et af de mest effektfulde redskaber til at skabe personlig vækst og forandring. Derfor har vi sammensat et uddennelsesforløb baseret på  Enneagrammet der dels giver dig en værdifuld viden om Enneagrammet, dig selv og "de andre", og dels er et forløb der i den grad kick-starter din personlige udvikling.
 
Enneagramuddannelsen er et koncentreret udviklingsforløb hvor vi har udvalgt den Enneagramviden vi mener mest effektfuldt understøtter din personlige udviklingsrejse.
Vi serverer kurset som en blanding af teori og mange praktiske øvelser hvor du får indarbejdet din nye viden og får trænet dine nye praktiske livslederfærdigheder.

Målet for uddannelsen er, at du bliver udrustet med en massiv Enneagramviden og ikke mindst nogle praktiske færdigheder der gør den til en værdifuld viden for dig. En fantastisk viden der vil være et markant bidrag til din personlige rejse som livsleder. Og som sætter dig istand til selv at arbejde videre med din personlige udvikling. En rejse der tager fart allerede fra den 1. kursusdag. 

Tilmelding til Enneagram uddannelsen

Vi tilbyder Enneagramuddannelsen både som åbent kursus og som virksomhedskursus.
De åbne Enneagram uddannelser finder du i vores kalender, hvor du også kan tilmelde dig.
Er du interesseret i et virksomhedskursus, kan du få mere at vide ved at kontakte os på kontoret eller sende en forespørgsel.

 

ingen aktuelle nyheder

Find vore aktuelle arrangementer.
Konsulentydelser til virksomheder.
Modtag vort nyhedsbrev.
Læg en besked, så kontakter vi dig.
Besøg os på bloggen.
Hent vores inspirerende brochure.
Vore salgs- og leveringsbetingelser.